Thursday, September 2

PROMOSI SHAKLEE SEPTEMBER 2021

Assalamualaikum korang.

Mesti ramai yang tertunggu tunggu promosi dari Shaklee kan !!!!

Masanya telah tiba ,jom Bibi share apa yang Shaklee sediakan untuk bulan ni.

PROMOSI SEPTEMBER!!!


Jom kita tengok apa yang ada dalam set ni .

Terdapat 2 kotak ESP dalam bentuk sachet,1 Botol VITALEA IRON PLUS dan 1 botol OMEGA GUARD.Yang paling menarik korang juga akan dapat MINI TOTE BAG yang cute sangat.



Cute takkkk..memang tak sabar nak dapatkan MINI TOTE BAG ni.Set promosi kali ini memang berbaloi sangat kerana setiap item membantu untuk menguatkan pertahanan tubuh badan kita.

Jom tengok manfaat yang terdapat dalam setiap item kali ni.

1.ESP

Badan kita akan guna protein yang ada dalam badan bagi memastikan organ badan berfungsi dan ada tenaga. 

Protein tu berfungsi untuk membina otot,sistem imun,rambut,kuku dan sel kulit.Akan tetapi, bila protein kurang ia akan menyebabkan ketahanan badan kita berkurang(low imunity). Dalam ESP tu juga ada amino acid lengkap untuk antibodi.

Sebab tu ESP ni diperlukan untuk melengkapkan protein dalam diet harian kita.


2. VITALEA IRON

Vitalea pula merupakan multivitamin yang lengkap untuk badan kita tau.

Dalam vitalea ni ada segala jenis vitamin yang kita perlukan,termasuk lah vitamin C,D,E.

Bukan semua dari kita konsisten makan mengikut piramid makan yang betul kan.Sebab tu imuniti badan kita jadi lemah. So kat sini lah vitalea memang sangat membantu.


3.OMEGA GUARD

Sejak kenal Shaklee,Bibi memang konsisten ambil omega guard ni.Sebab nya omega ni dapat membantut kan keradangan dan mencegah penyakit.

Ia juga membantu meningkatkan fungsi sel-B ,yang merupakan salah satu tentera pertahanan badan kita.

So kalau nak kuatkan sistem imuniti badan dan nak dapatkan mini tote bag shaklee,apa tunggu lagi.Boleh lah cepat cepat cari Bibi ya..😘

Sebarang order dan pertanyaan boleh lah klik link di bawah :


ORDER NOW


Untuk dapatkan harga ahli serta benefit dalam Shaklee :


DAFTAR AHLI



Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih diatas komen yang membina, semoga kita terus dalam ukhwah silaturrahim.