Tuesday, September 21

PRODUK TERBARU SHAKLEE : HERO KIDDO

Hai assalamualaikum korang.

Finally Our New Hero Kiddo yang ditunggu tunggu dah tiba.Hero Kiddo Gummies Shaklee kids ini adalah gula-gula vitamin Super Immunity khas untuk anak-anak anda.





KEISTIMEWAAN SHAKLEE HERO KIDDO GUMMIES

1- Diformulasikan khas untuk anak berumur 4 tahun ke atas

2- Memberi sokongan sistem imun 

3- Dikuasakan dengan ekstrak vitamin C, vitamin D, zink & elderberry

4- Gummies berperisa ceri semulajadi yang lazat dalam bentuk beruang yang sejuk

5- Mesra gigi 

6- Bebas gula, bukan GMO, bebas gluten, bebas soya, vegan

7- Tiada perisa, pemanis, atau pengawet buatan

8- Sifar Sirap jagung. Dibuat dengan pektin.




4 SEBAB KENAPA MOMMIES MESTI BAGI ANAK-ANAK HERO KIDDO 

1. Membekalkan Nutrien Penyokong Kekebalan Kritikal 

Hero Kiddo diformulasi khas dengan gabungan nutrien yang berkuasa membekalkan anak-anak dengan nutrien yang penting.

2. Memperkasa Sistem Imun yang Sihat 

Melindungi anak-anak dari jangkitan dan serangan virus secara maksima dengan gabungan nutrien-nutrien penguat imunisasi.

3. Melindungi dengan Bahan Ramuan Gigi 

Ramuan manis secara semula jadi dengan eritritol dan xylitol, yang tidak menyebabkan kerosakan gigi.

4. Hampir lengkap & sempurna

Mengandungi vitamin C, D, Zink & Elderberry. Hampir semua nutrien penting untuk melindungi anak-anak ada dalam Hero Kiddo.



Mesti hero kiddo ni akan jadi kegemaran anak-anak kan,mana tak nya gummies kot,si comel mana yang boleh tolak.

Lagipun ada rasa ceri, sedap sangat-sangat dengan bentuk teddy bear yang sangat cute. So anak-anak yang tak suka ubat boleh ambik hero kiddo ni. Memang diorang akan excited nak makan.

Bukan kids sahaja boleh makan Gummies ni tapi dewasa pun boleh tau ,jangan sampai ada mommies yang berebut dengan anak pulak 😂




TESTIMONI HERO KIDDO SHAKLEE






Memandangkan kuantiti yang masuk ke pasaran adalah LIMITED sangat-sangat, dan jika korang nak kuatkan imun badan anak-anak dengan gummies yang sangat comel ni, jom la submit order dengan Bibi.


Sebarang order dan pertanyaan boleh lah klik link di bawah :


Untuk dapatkan harga ahli serta benefit dalam Shaklee :



Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih diatas komen yang membina, semoga kita terus dalam ukhwah silaturrahim.